вторник, 8 марта 2016 г.

VĪRIETIS APLAUPA SIEVIETI UN AIZBĒG; BET ĻAUJ SEVI ATKLĀT, JO IZDARA PILNĪGU IDIOTISMU SOCTĪKLOS


Vīrietis apzog sievieti un veiksmīgi aizbēg, bet jau drīz tiek arestēts, jo visstulbākajā veidā atklāj sevi sociālajos tīklos.

Šis stāsts, kaut arī smieklīgs, var likt mazliet zaudēt ticību cilvēcei. Šī vīrieša “piedzīvojumi” kā “ugunsgrēks”sausā pļavā izplatījās sociālajos tīklos  ar to cilvēki dalās no visas pasaules tūkstošiem reižu. Uzreiz jāsaka, ka sava amata brāļiem čalis “godu” (cik nu tāds šajā arodā ir iespējams) nedara.

Uzbrukuma laikā sievietei no aizmugures tika iesists pa galvu, bet viņa ievēroja trīsstūrveida tetovējumu uz zagļa kakla, pirms viņš aizskrēja prom ar viņas iPod un somiņu. Tieši šis fakts arī beigās izrādījās atslēgas moments, kas puiša stulbo rīcību padarīja vēl jo krāšņāku.

Šis 28 gadus vecais pamuļķis no Vašingtonas vispirms aplaupījis sievieti, un tad nosūtījis viņai uzaicinājumu draudzēties Facebook burtiski nākamajā dienā.

Uzbrukuma laikā sievietei no aizmugures tika iesists pa galvu, bet viņa ievēroja trīsstūrveida tetovējumu uz zagļa kakla, pirms viņš aizskrēja prom ar viņas iPod un somiņu. Kad pēc 24 stundām viņa Facebook saņēma draudzības aicinājumu no sveša vīrieša, viņa uzreiz spēja noteikt, ka tas ir viņas aplaupītājs.

Vai ir iespējama vēl dumjāka rīcība – nozagt svešam cilvēkam viņa dokumentus, pēc tiem atrast sociālajos tīklos un uzaicināt draudzēties? Varbūt tas bija īstais iemesls, kāpēc šis izmisušais puisis atņēma sievietei somiņu: lai uzzinātu viņas vārdu un internetā saņemtos uzaicināt uz randiņu. Lieliska ideja. Viņš būtu varējis nosūtīt ziņu ar tekstu “Hei, atceries mani? Es esmu tas čalis, kurš tevi aplaupīja. LOL”.

Tas noteikti nav labs veids, kā piesaistīt pretējā dzimuma interesi!



Avots: sickchirpse.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Новости сайта INFOPORTAL.LV

Новости сайта INFOPORTAL.LV
Новое на форуме