понедельник, 22 февраля 2016 г.

Vīrietis Bolderājā apzog veikalu, lai gūtu asas izjūtas



Bolderājā ar pāris dienu intervālu apzagti divi lielveikali – Maxima un Beta. Nakts aizsegā tirdzniecības vietās, izsitot un izspiežot durvju stiklus apciemojis kāds jauns puisis, kuru policistiem, skatoties videomateriālus, izdevies izskaitļot tieši pēc garā auguma. Bolderājā vīriešu virs diviem metriem nemaz neesot tik daudz.

Policija bijusi šokēta uzzinot, ka aizdomās turamais faktiski ir paraugpilsonis – viņam ir mīļotā sieviete un labi apmaksāts darbs. Vīrietim vienkārši sagribējies asas izjūtas.

Bolderājas iedzīvotāji saka – tirdzniecības vietām šajā rajonā klājas pavisam bēdīgi. Zagļi tās apciemo visai regulāri. Iedzīvotāji par to uzzina, jo ne vienmēr izdodas tajā pašā dienā novērst bojājumus. Piemēram, lielveikalā Beta izspiestais stikls pie durvīm uz grīdas guļ vēl šodien.

Signalizācijas izrādās ir abiem apzagtajiem veikaliem, taču tā neko nedod, ja apsardzes ekipāža zādzības brīdī atrodas piemēram Iļģuciemā vai Daugavgrīvā, norāda policisti un aicina tirdzniecības vietu vadību piedomāt pie drošības pasākumu uzlabošanas. Kas attiecas uz aizturēto puisi, viņš pagaidām atstāts uz brīvām kājām un jādomā, ka šādas muļķības vairs neatkārtos. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Новости сайта INFOPORTAL.LV

Новости сайта INFOPORTAL.LV
Новое на форуме