пятница, 26 февраля 2016 г.

Policija aiztur divus pamatīgi iereibušus laupītājus


Likumsargi aizturējuši 1964. gadā un 1973. gadā dzimušus vīriešus, kuri Rīgā, Pulka ielā, pamatīgā alkohola reibumā aplaupījuši kādu autoservisa darbinieku, liecina Valsts policijas publiskotā informācija.
Abi vīrieši ap pulksten 22:00 ieradušies autoservisā un, nepaskaidrojot savas rīcības motīvus, sākuši sist autoservisa darbiniekam. Pēc tam ļaundari no cietušā kabatas nolaupījuši tur esošās mantas – 100 eiro, mobilo telefonu un dzīvokļa atslēgas – un aizbēguši.

Viens no noziedzniekiem cietušajam bijis pazīstams, un policisti viņu aizturējuši netālu no nozieguma vietas. Likumsargi noskaidrojuši arī otra laupītāja personību un aizturējuši viņu dzīvesvietā.

Viens no likumpārkāpējiem nozieguma pastrādāšanas brīdī bija 4,7 promiļu alkohola reibumā, savukārt otra asinīs ekspertīzes rezultāti uzrādīja 1,8 promiles alkohola.

Abi vīrieši jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par zādzībām.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Par šādu noziegumu var tikt piemērota brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Новости сайта INFOPORTAL.LV

Новости сайта INFOPORTAL.LV
Новое на форуме